Ropdöşambır’ın Tahtı Sallanıyor Mu?

20-08-2019 13:15
Ropdöşambır’ın Tahtı Sallanıyor Mu?

Ropdöşambır Modelleri ile Konfor 

 

Bu okuyacağınız makale klasik bir bohça hazırlama makalesi olmayacağını bilmenizi isterim. Çünkü birçoğumuz o klasik ürünlerden daha modern ve sportif kıyafetler istemekteyiz. İşte bu yazımızın  devamı bu şekilde devam edecektir. Biliyorum dikkatinizi çektim. Hadi başlayalım;)   

Bohça düşüncesi aslında çok saf ve güzeldir. Amacı yeni eve gidecek olan damat ve gelinin kendi evinden getirdiği ürünler yerine yeni alınmış ürünlerle gitmesini ister ki bu olay hayattaki yeni bir başlangıç olarak düşünülür. Ancak genelde bohça deyince akla birçok giyilmeyen sadece gösteriş için alınacak gereksiz pahalı birçok ürün geliyor.  Saten pijamalar kullanılmayacak bir çok ürünler vb. İşin ekstrası olarak büyüklerinde olaya dahil olmasıyla son derece sıkıntılı olabilecek anlar olabiliyor. Ancak size tavsiyem bu iş hayatınızda sadece bir kere olacak olması ve sizin de bu işten çok yüksek ücretler ödemeden geleneklerimizi yerinde getirmenizi sağlayacağım. Ekstra olarak bu yazımızda alacağınız her ürünü kenar koymak yerine gündelik hayatta da rahatça kullanabileceğinizi  belirtmek istiyorum. İlk olarak gelin hanımımızın damat beye bunlar bunlar alınmalı diye klişe bir yazı yazmayacağız. Çünkü hepimiz sportif ve pahalı olmayan  istiyoruz. Bu bağlamda yeni çıkan eşofman pijama setlerini düşünebilirsiniz. Bu setlerde eşofman takımı ve pijama takımını içinde barındırmaktadır. Ancak yine de siz siz olun ne kadar giyilmez denilse de bir adet pijama alın. Çünkü pijamalar eskisi gibi saten değil tamamen pamuklu ve evde giymek için uygun olmaktadır. Çamaşır takımı olarak aynı şekilde mutlaka beyaz olmak zorunda diye kural asla yok. Çünkü artık alınan çamaşırlar evlendikten sonra da kullanılmaktadır. Bunun için 3’lü strech yani vücudu saran boxerları tercih edebilirsiniz. 

 

Bu ürünler hem kutulu büyüklerin de istediği gibi hem de her erkeğin rahatça kullanılacağı ürünlerdir. Ekstra olarak strech yani yeni ismi ile modal atletleri de düşünebilirsiniz ki bunlar hem vücudu sarmakta hem de rahat kullanılmaktadır. Daha sonra bir adet çorap deniyor ki bu da gündelik kullanım için bir adet bilek bir adet babet bir adette normal çorap alınması yeterlidir. Bu işin tekstil kısmını bitirmek üzeresiniz az kaldı dayanın:)

 

Bundan sonra alınacak olanlar daha çok tekstil kısmının dışında olanlar. Bu yazımızda ben daha çok tekstil kısmında olan parçalara değinmek istedim. Bir sonraki yazımı da ise daha çok tekstil dışı olan ürünlere değineceğiz. 

 

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.