Köklü Bir Geleneğin Sembolü: Ayna & Tarak Seti

15-07-2020 11:26
Köklü Bir Geleneğin Sembolü: Ayna & Tarak Seti

 

Çeyiz Bohçanıza Detay Katın

Çeyiz bohçası, kültürden kültüre bambaşka stillerde hazırlansa da genel olarak pijama takımı, iç çamaşırı, kişisel bakım setleri bohçanın vazgeçilmez ürünleri arasında yer alan klasik parçalardan. Bu noktada, çeyiz bohçanıza ayrıcalık katmak, göz alıcı bir detay eklemek ve çeyiz bohçasının standartlarını yükseltmek mümkün. "Nasıl?” dediğinizi duyar gibiyiz. O zaman gelin bohçanızı çok daha özenli ve gösterişli hale getirecek Ayna ve Tarak Setleri tanışın.

Günümüzde tekrar popüler hala gelen ayna ve tarak setleri, eski dönemlerde gelinlerin çeyizlerinden eksik etmediği en gözde parçalardan. Osmanlı döneminden kalan bir gelenek olan ayna ve taraklar, "senden daha güzel bir hediye bulamadım” anlamı ile gönüllerimizde taht kuruyor. Osmanlı erkeklerinin sevdiği kadına hediye olarak verdiği bu tarak ve aynalar, şimdilerde vintage tarzı ile geçmişten hoş bir havayı çeyiz bohçası vesilesi ile bugünlere taşıyor.

Size Ait Bir Değer...

Zarif bir tarak, göz alıcı bir ayna... Çeyiz bohçasına koyabileceğiniz en değerli hediyelerden biri olan söz konusu setler, köklü bir geleneğin sembolü. İnce işçiliği, şık taşları ve gösterişli tasarımları ile göz kamaştırıcı bir görünüme sahip olan tarak ve aynalarla birlikte, aksesuar ve mücevherlerinizi koyabileceğiniz şık bir kutu, setinizi çok daha özel hale getiren detaylar arasında.

Nesiller Boyu Sürecek Bir Miras...

Her kadın çocuklarına ve hatta torunlara kendisini hatırlatacak bir parça bırakmak ister. Kimi zaman bir yüzük kimi zaman bir kolye olan bu küçük miras, neden ayna ve tarak setiniz olmasın? Evlendiğiniz günlerin anısını yıllar sonra bile üzerinde taşıyacak olan söz konusu setler çocuklarınıza bırakacağınız en değerli eşyanız olacaktır.

Ayna & Tarak Koleksiyonu için Doğru Adres: Enceyiz.com

Değerli taşlarla donatılmış, şık tasarımlara sahip ayna ve tarak setlerine çeyinizde yer vermek ve gelin bohçanıza bambaşka bir değer katmak için En Çeyiz online mağazamızı ziyaret edebilir, gelin ve damat çeyizi alışverişlerinizi kusursuz bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.