İç Giyimde Neden Pierre Cardin?

10-02-2020 10:35
İç Giyimde Neden Pierre Cardin?

Yüksek Kalitenin İzini Sürün

 

Daha iyisini sunan alternatifler varken, standartlarınızı düşürmenize gerek yok. İç giyim alışverişi yaparken de tasarımdan fiziksel özelliklere her detayda yüksek kalitenin peşine düşmenizde fayda var.

4000’i aşkın çalışanı ile Türkiye ve çevresinin en büyük hazır giyim perakendecilerinden Aydınlı Hazır Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş. bünyesinde yer alan Pierre Cardin, konu yüksek kalite olunca gündeme gelen hazır giyim markalarından. Temelleri 1950 yılında Fransa’da atılan Pierre Cardin, yıllardır en iyisini arayanların değerlendirdikleri seçeneklerden biri. Diğer ürün gruplarında olduğu gibi, kadın ve erkek iç giyimde de ayrıcalıklı pek çok ürünün altında Pierre Cardin imzasını görmek mümkün.

Peki, Pierre Cardin Bayan İç Çamaşırı ve erkek iç çamaşırı çeşitlerini ayrıcalıklı kılan özellikler neler?

 

Konforlu Kumaş Dokusu

 

Söz konusu iç giyim olunca, konfor öncelikli hususların başında geliyor.

Rahat bir giyim deneyimi beden ölçüsü ve kumaş yapısıyla yakından ilişkilidir. Her şeyden önce doğru beden ölçülerinizin ne olduğunu bilmelisiniz.

İç giyim ürünleri, ciltle doğrudan temas halinde olduğu için kumaşın dokusu daha büyük önem taşımakta. Kumaş kaşınma, batma, tahriş gibi sorunlara yol açmamalı. Pierre Cardin, zarif dokusuyla konforlu giyim deneyimi sağlayacak ürünler sunmaktadır.

 

Sağlıklı Materyal

 

İç giyim ürünlerinde önemli bir diğer konu, sağlık.

Cilde temas eden bu ürünlerin kumaşından boyasına her bileşeni güvenilir olmalı. Özellikle külotlarda konu çok daha hassas. Genital bölgede kullanılacak ürünün hem hijyenik hem de kimyasal yapı bakımından güvenilir olması gerekiyor.

Üretiminde kanserojen materyallerin kullanılmadığı ürünlere yönelmek şart. Bu noktada, bilindik, güvenilir markaları tercih etmenin önemi daha açık şekilde görülüyor. Ürünün kimyasal yapısı hakkında tüketici olarak yeterli ve doğru bilgiye ulaşmak her zaman kolay olmayabilir. Güvenilir markalar, bu konuda iç rahatlığı sağlayacak, kullanıcının araştırma sorumluluğunu ortadan kaldıracaktır.

 

Şık Tasarım

 

Şıklık, Pierre Cardin denilince akla ilk gelenlerden. Her ürün grubunda olduğu gibi iç giyimde de göz kamaştıran tasarımlar, trendlere yön veriyor.

 

Çeyizde Pierre Cardin Kalitesi

 

Pierre Cardin Kadın İç Giyim ve erkek iç giyim ürünlerinde karşımıza çıkan rafine estetik, onları çeyiz için biçilmiş kaftan haline getirmekte. Bu ayrıcalığa indirimli fiyatlarla online mağazamızdan sahip olabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.