Damat Terliği Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler

12-10-2020 10:29
Yeni çiftlerin karşılıklı olarak birbirine sunmuş olduğu hediyelerin en önemli parçalarından birisini oluşturan damat terliği alırken yapılması gerekenler nelerdir? Damat bohçası içerisine yerleştirilmesi gereken, damadın yeni evinde kullanacağı temel ihtiyaçlarından birisi terliktir. Bu nedenle terlik seçimi yapılırken dikkatli olunmalı ve özen gösterilmelidir. Peki, damat için bir terlik alırken öncelikle nelere dikkat etmelisiniz?
Damat Terliği Alırken Yapılması Gerekenler
Geçmişten günümüze kadar gelmeyi başarmış, önemli geleneklerimizden birisi olan çeyiz & bohça hazırlamanın en heyecanlı kısmı seçme aşamasıdır. Bohçaya yerleştirilecek bir ürünü seçerken onlarca model arasında kaybolup gideriz. Seçim yapmanızı kolaylaştırmak ve müstakbel eşinizi memnun edebilmek için sizlere bazı tavsiyelerde bulunacağız.
Numara Seçimi
Terliği damadın ayağına uygun olarak seçmelisiniz. Damat kaç numara terlik giyiyor bilmiyorsanız öncelikle bunu ona fark ettirmeden öğrenmeli, başaramıyorsanız doğrudan sormalısınız.
Mümkünse Deneyin
Günümüzde gelin adayları damat için bohça hazırlarken onu da yanına alarak beraber seçim yapmayı tercih ediyor. Terlik seçimi sırasında deneme şansınız varsa kesinlikle denemelisiniz.
Malzeme Seçimi
Terliğin ayağı terletmeyen ve hava alan kaliteli bir malzemeden üretilmiş olduğuna emin olun.
Modern ve Şık
Klasikleşmiş deri bir terlik seçiminden ziyade daha modern bir tasarıma sahip terlik seçmeye özen gösterin. Özellikle genç damatlar için modern bir seçim yapılması oldukça önemlidir.
Kendi Seçiminizi Yapın
Bu hediyeyi siz seçiyorsunuz ve sizin müstakbel eşinizin giymesi için seçiyorsunuz. Bu nedenle başkalarından fikir alın ama bunları doğrudan uygulamayın. Sadece size yol göstermeleri için onları dinleyin, seçim tamamen size kalsın.
Zevklerini Göz Önünde Bulundurun
Müstakbel eşinizin kişisel zevklerini göz önünde bulundurun ve onun giymekten çekineceği & hoşlanmayacağı bir terlik modeli seçmekten kaçının.
Kısaca damat terliği alırken yapılması gerekenlerhakkında sizlere bilgi vermeye çalıştık. Umarız en doğru seçimi yapmanıza vesile olabilmişizdir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.