Anı Battaniyesi Nedir?

13-01-2020 15:32
Anı Battaniyesi Nedir?

"An”ları "Anı”ya Dönüştürün

 

Coşkuyla deneyimlenen anlar, hafızalarda kalıcı izler bırakarak anıya dönüşür. Bununla birlikte, bu anlar kayıt altına alınmamışsa, zamanın "soluklaştırıcı, eskitici” etkisinden tamamen kurtulamazlar. Hatırlamaya değer anları, canlı renkleriyle, güçlü şekilde muhafaza etmek için kayıt tutmak gerekir.

Anne karnındaki ilk döneminden doğuma ve sonrasına, bebeğinizle ilgili her detay elbette aklınızda ve ömür boyu aklınızda kalmaya devam edecek. O detayları somutlaştırarak, onlarla beraber yaşadığınız hisleri yıllar sonra bile canlı kılabilirsiniz.

Anları anlamlı kılan ayrıntıları somutlaştırmada kullanabileceğiniz araçlardan biri, anı battaniyesi. Son yıllarda bebek alışverişinde anı battaniyeleri de olmazsa olmazlar arasına girdi.

Peki, Anı Battaniyesi Nedir?

 

İlk Dönem Bilgileri Battaniye Üzerinde

 

Anı battaniyesi, uyku sırasında üst örtme işlevinden ziyade, anı saklama işleviyle ön plana çıkar. Bu battaniyelerin üstünde, bebekle ilgili bazı bilgileri yazmak için uygun alanlar yer alır. Farklı birçok tasarım olsa da, yaygın şekilde karşılaşılan modellerde bu alanlar, bebeğin adı, soyadı, doğum tarihi, doğum saati, doğum kilosu ve boy uzunluğu gibi bilgilerin yazılması içindir. Bunun yanı sıra, üzerinde takvim benzeri bir tablonun olduğu anı battaniyeleri de söz konusu. Her hafta ya da her ay, bebeğin ne kadarlık olduğu bu tür bir battaniyenin üzerinde işaretlenebilir ve bebeğin bu işaretlenmiş battaniye üzerindeyken fotoğrafı çekilebilir. Böylece ilk yıldaki gelişim eğlenceli şekilde kayıt altına alınmış, anılaştırılmış olur.

Anı battaniyesi, üzerine yazı yazılmasında kullanılacak özel kaleme sahiptir. Kalem genellikle, satın alınan anı battaniyesi ile birlikte edinilir.

Anı battaniyesi, sadece ebeveynin anı hafızanız için değil, bebek için de önemli. Anı battaniyesi hazırlamak, bebeğin yetişkinlik dönemine kendisi ile ilgili anı bırakmanın en tatlı ve kolay yollarından biri.

 

Anılar Yüksek Kaliteye Emanet

 

Anı Battaniyesi Nedir sorusu, kaliteli anı battaniyesine nasıl ulaşılacağı konusunu da gündeme getiriyor.

Bebeğinizin "ilk”lerini Pierre Cardin kalitesiyle ayrıcalık kazanan anı battaniyesine kaydedin. Ençeyiz ürün gamından ulaşabileceğiniz anı battaniyeleri özel kalem ile beraber gönderilir. Bu kalemle battaniye üzerindeki bilgi alanlarını doldurduktan sonra battaniyeyi ütüleyebilirsiniz. Ütüleme işlemini buhar kullanmadan yapmalısınız. Uygun şekilde ütülemek, yazının sabitlenmesini sağlayacaktır.

Sevimli tasarımlara sahip battaniyeleri günlük kullanım için de değerlendirebilirsiniz. Ürünler, %100 pamuktan üretilmektedir. Pamuğun doğallığı sayesinde battaniye, bebeğinizin cildine dost özellik gösterir. Hava transferine izin veren pamuk doku, aşırı terlemeyi önler, konforlu bir kullanım deneyimi sunar.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.